Audrius Bačiulis. Profesionalo komentaras

Gali būti 2 žmonės ir tekstas vaizdasPatikėjom.

P. S. Profesionalo komentaras.

Komisaras Vaidas Giršvildas: Esant kitai situacijai valstybėje, niekas, kokie tai bebūtų atmorozkai, net neišdrįstų daryti kažką panašaus. Tai ne atsitiktinis chuliganiškas išpuolis.

Tai rengta ir planuota akcija, kuri galima tik tada, kai situacija jau nebekontroliuojama.

Kai situacija kontroliuojama, viešose vietose tokie bespredelai nevyksta. Razborkės arba vyksta tyliai, arba užkardomos pirminėje stadijoje.

Jei tokie dalykai vyksta, reiškia:

1. Prastai valdoma informacija.

2. Valstybės valdymo institucijų niekas „už organą“ nebelaiko, nieko nebijo dėl pastarųjų neįgalumo ir sprendžia sau aktualius klausimus kur nori, kaip nori ir kada nori.

3. Ekscesų gali būti visur ir visada, bet kitoje situacijoje lygiai po pusvalandžio būtų žinoma konflikto priežastis, visų iki vieno užpuolikų ir net užsakovų pavardės, kur jų ieškoti. Vėliausiai po valandos būtų atliekamos kratos ir dar nepasirodžius pranešimams žiniasklaidoje, būtų pateiktas oficialus teisėsaugos pareiškimas.

2 KOMENTARAI

  1. Na Vincai ir sugalvojai – „nieko neįvyko”. O ko dar reikia, kad ‘įvyktu”? Kad dar koks nors pastatas supleškėtu? Tam yra policija, kuri privalo žinoti tuos nepatenkintus vienus – kitais, Jie ne vakar susipyko. Be abejo, kad tai senos istorijos ir dar nesibaigusios. O jos turi baigtis teismuose ir kalėjimuose. Mat atsiranda ponų, kurie žino tik SAVO teisybę. Viską sprendžia metaliniais strypais ar net ir šaunamaisiais ginklais. Ar taip randama teisybė?





  2. Kas čia per vėjininkas ….? Visam „demokratiniam” pasaulyje tokios „razborkės” vyksta tik dar kietesnės. Sprogdina, automobiliais traiško, o demokratų bastione tiesiog šaudo civilius gatvėse ir mokyklose. Kaune nieno neįvyko, eilinis chuliganizmas ir tiek.

Komentarai nepriimami.

Reklama

Susiję straipsniai

Vilniaus tarybos narys A. Stankūnas dėl galimos sisteminės korupcijos kreipėsi į teismą

Vilniaus miesto savivaldybės tarybos narys Almantas Stankūnas spalio 1 d. kreipėsi į Vilniaus m. apylinkės teismą, prašydamas panaikinti...

Vytautas Sinica. Ar turėsime policiją?

Vyksta nepaprastos svarbos teismo procesas. Byla iš esmės lemsianti, ar turėsime policiją Lietuvoje. Ne veltui DELFI tai šiandien...

Raudonasis Putino maras Donbase

Alvydas Medalinskas | Veidaknygė 2024.10.05 Kaip ir buvo galima tikėtis, po Vuhledaro kritimo Rusijos puolimas nesustojo. Nors buvo ekspertų, kurie...

Asta Katutė. Prasideda…

Prieš porą dienų masinės „specialistų“ muštynės Kaune, dabar jau smurtas prieš nepilnametes... Kas seka situaciją Europoje, tam nėra...