Pakelk galvą Vilniaus m. savivaldybe ir gink vilniečių interesus! Stabdykime žaliąjį terorizmą!

Vilniaus m. Senamiesčio gyventojai (spėju ir Kauno bei Klaipėdos senamiesčių), ruoškitės atsikratyti automobilių, jeigu jie nebus elektriniai!

Labai blogai, kai politikai, sugalvoję savą naujo, geresnio o gal ir idealaus pasaulio viziją, nutaria ignoruoti realybę.

Šiandien Vilniaus m. savivaldybės Aplinkos ir miesto paslaugų komiteto posėdyje buvo svarstomas rezonansą sukėlęs klausimas dėl parkavimo įkainių dvigubinimo.

Apie jį atskira kalba. Mano nuomonė aiški: jokių branginimų kol nebus iš esmės pagerinta viešojo transporto kokybė. Juo labiau, kad tokį pagerinimą savivaldybė planuoja.

Tačiau svarstymo metu vis skambėjo priminimai, kad Senamiestis pagal įsipareigojimus ES turės tapti nulinių CO2 emisijų ir padėkime greičiau gyventojams persėsti į elektromobilius arba išvis atsisakyti automobilių.

Esant dabartinei elektromobilių ridai ir kainai, skaitau tokius planus žaliuoju terorizmu.

Juk ne visi Senamiesčio gyventojai yra milijonieriai ir gali sau leisti turėti elektromobilį ir benzinu ar dyzeliu varomą automobilį užmiestyje. Ką jiems tektų daryti? Išsikelti iš Senamiesčio kuriame gal pragyveno nuo gimimo?

Prisiminkite – nieko neturėsime ir būsime laimingi…

Gal po 5 ar 10 metų situacija bus kita. Tada ir priimkime tokius sprendimus.

O didžiausiai Lietuvoje Vilniaus m. savivaldybei siūlau nustoti nuleidus galvas keliaklupsčiauti prieš bet kokį ES sprendimą, bet raginti Lietuvos vadovus ryžtingai ir tinkamai ginti vis dar nepriklausomos Lietuvos valstybės gyventojų interesus.

Klausimas dėl parkavimo kainų nuo 2.14.00

https://www.facebook.com/almantas.stankunas/videos/2345337212330115/

Reklama

Susiję straipsniai

Pagrindinė JAV darbininkų sąjunga atsisako remti Kamala Harris, jos nariai palaiko Trumpą

JAV 1,3 mln. narių turinti „Teamsters“ sąjunga pirmą kartą per pastaruosius dešimtmečius neremia demokratų kandidatės į prezidentus, nes...

Niekur nevedanti ekonomikos auginimo politika

Almantas Stankūnas Ar žinote kaip valstybė augina BVP? Kas valdantiesiems leidžia girtis rekordiniais BVP augimo tempais? Gal jie beveik...

Nauja pradžia – jubiliejinis 111-asis Senojo teatro sezonas

Neseniai Vilniaus senajame teatre įvyko naujojo teatro sezono atidarymo spaudos konferencija. Naująjį – jau 111-ąjį – sezoną Senasis...

„Kalbėkit rusiškai!“

Vytautas Sinica | Veidaknygė Sprendžiant iš kitų įrašų, tikrai liberalaus žmogaus įspūdžiai. Kaune jau aiškiai jaučiasi, kad kalbėti lietuviškai nebėra...