Jokie pasaulio turtai negali garantuoti, kad jūs galėsite apsaugoti savo vaikus nuo ideologinio genderistinio žalojimo

Mindaugas Montvilas | Veidaknygė

Jeigu nenorite žiūrėti viso 2 valandų trukmės Jordano Petersono interviu su Elonu Musku – pažiūrėkit bent šią trijų minučių iškarpą (spausti ant nuotraukos).

Kas nesupranta angliškai: genderistai apgavo Eloną Muską, niekingos bet labai stiprios emocinės manipuliacijos būdu (tvirtindami, jog vaikui yra kilusi didelė savižudybės rizika) privertė pasirašyti dokumentus, ir galiausiai brendimą slopinančiais preparatais „pakeitė lytį“ vienam iš jo vaikų.

Beje, tie laikai, kai dar reikėdavo tėvų parašo, taipogi jau baiginėjasi. Kalifornijos valstijoje dabar priiminėjami įstatymai, kad tokiais atvejais tėvai sužinotų apie tokius vaikų sprendimus jau po fakto.

Tai yra pirmas mano kada nors matytas Elono Musko interviu, kuriame jis yra emocionalus ir pažeidžiamas. Ir jūs galite turėti kokią tik norite nuomonę apie bet kokias kitas Petersono ar Musko kalbas ir pozicijas, bet tai yra tikra, autentiška žmogiška tragedija.

Jokie pasaulio turtai negali garantuoti, kad jūs galėsite savo vaikus apsaugoti nuo ideologinio genderistinio žalojimo ar netgi, kaip tai nevyniodamas žodžių į vatą vadina Elonas Muskas, – žudymo.

Šitie žmonės – genderistai – tai yra tas grynasis metafizinio Blogio įsikūnijimas Žemėje. Ir jie aktyviai ieško būdu prisikasti ir prie jūsų vaikų. Ir jūs puikiai žinote, kad mūsų valdančiojoje koalicijoje taipogi pakaktų žmonių, kurie drausmingai pakeltų rankas ir pritartų tokioms iniciatyvoms.

Rinkimai ateina, ir prisiminkite tai.

Parašykite komentarą :

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Reklama

Susiję straipsniai

ES vyriausybės griežtina migracijos politiką

Europai krypstant į dešinę, vyriausybės griežtina migracijos politiką. Vokietijos naujiesiems dešiniesiems šį mėnesį laimėjus rinkimus dviejose žemėse, socialistų vadovaujama...

Petras Plumpa. Kelionė į gyvenimą

Lietuvos pasipriešinimo sovietiniam okupaciniam režimui dalyvis, 2023 m. Laisvės premijos laureatas, pogrindinės spaudos leidėjas ir platintojas, religinis mąstytojas...

Prof. Alvydas Jokubaitis. Naujoji Lietuva ir senos dorybės

Pranešimas skaitytas 2024 m. rugsėjo 6 d. Šiluvoje rengtoje konferencijoje „Visuomenė be dorybių – grėsmė nacionaliniam saugumui: Šiluvos...

Kodėl Lietuva dugne pagal Finansinės plėtros indeksą?

Almantas Stankūnas Praeitą savaitę Europos Centrinis bankas priėmė sprendimą mažinti bazines palūkanų normas. Taip šis sprendimas kažkiek palengvins paskolas...