Vytautas Sinica. Vyrams mušti moteris artimoj aplinkoj tapo olimpiniu sportu

Du biologiškai vyrai (pagal hormonų ar kokius matavimus nepraėję už moteris kitose varžybose, bet olimpiadoje praleisti), kaunasi su moterimis bokso rungtyje.

Toks vienas alžyrietis, fiziškai pagal hormonų lygius vyras, tiesa iš tiesų likimo nuskriaustas interseksualus (su abiejų lyčių bruožais gimęs) žmogus šiandien sulaužė italei kovotojai nosį vos keliais smūgiais. Po 46 sekundžių ji paprašė nutraukti kovą, nes kaip po to sakė gyvenime nejautė tokių stiprių ir skausmingų ir kovoti negali.

Krito ant grindų ir apsiverkė iš apmaudo ir pykčio (sakyčiau), prieš tai kartojusi, kad tai neteisinga. Skausminga stebėti tokį tyčiojimąsi iš moterų sporto.

Lytys yra dvi ir tik dvi. Jos biologiškai skiriasi. Biologinės moterys kažkaip nesiveržia į vyrų sporto kategoriją, vis atvirkščiai. Šiuo atveju žmogaus gimusio su abiejų lyčių genetiniais bruožais gali būti asmeniškai net labai gaila, tačiau žiūrint teisingumo tokie žmonės kovoti su moterimis negali, nes jas fiziškai pranoksta.

Nuosaikūs leftistai sako, kad vyrai moterų sporte diskredituoja žmogaus teises, yra perlenkimas ir neteisinga, suprask, reikia ginti translyčių (jie taip pat ir daug dažniau leidžiami į moterų varžybas, nes interseksualai – super reti atvejai) teisę jaustis ir visų aplinkui būti pripažintais kokios nori lyties, bet va tik ne sporte.

Ne! Toks sportas, kai vyrai muša moteris, nieko nediskredituoja ir neiškreipia. Priešingai! Toks sportas kaip niekad tobulai atskleidžia ir primena, kokia absurdiška yra idėja, kad vyras gali būti moterimi. Vyras yra vyras, jis skiriasi biologiškai viskuo. Jis lieka vyru ir ringe, ir plaukimo baseine, ir teniso kortuose, bet taip pat namie, parduotuvėje, kine ir gatvėje. Vyras yra vyras, moteris yra moteris.

Tokios makabriškos smurto prieš moteris scenos tą visu aiškumu primena ideologijos pagraužtai ir abejingai stebinčiai pasaulio daliai. Vargšė vyriškų smūgių pakirsta italė nukentėjo ne beprasmiškai jau vien tuo, kad tapo šito absurdo veidrodžiu.

Nėra jokių abejonių, kad translytė idėja sporte gėdingai mirs jau labai greitai. Visų sąžiningų ir padorių žmonių, o pirmiausiai politikų ir medikų pareiga, kad ši idėja apskritai būtų demaskuota, ja negrindžiami jokie įstatymai ir taisyklės, o tapatumo sutrikimo kamuojamiems žmonėms iš tiesų padedama – psichoterapija, o ne hormonais ar skalpeliu.

P. S. Taip, interseksualai nuo transseksualų skiriasi, bet visoje šioje lyčių makalynėje 9/10 atvejų būna būtent translyčių asmenų, kurių problema tapatumo (taigi galvoje), o ne fizinė.

3 KOMENTARAI





  1. Alžyras – musulmoniška šalis ir keista, kad ir ten yra tokių nelaimėlių. Iranas, griežta musulmonų šiitų valstybė, bet, pasirodo, kad tenai galima laisvai pasikeisti lytį. Tokias operacijas kvalifikuotai atlieka iraniečių chirurgai. Ir kas dar įdomiau, pasirodo, kad atsiranda nemažai vyrų, kurie pasikeičia lytį ir po operacijos tampa moterimis. Ir iš tų neseniai tapusių moterimis žaidžia futbolą ir dalyvauja aukšto lygio varžybose. Štai taip!

Parašykite komentarą :

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Reklama

Susiję straipsniai

Yoram Hazony. Nacionalizmo dorybė (IX). Tautiškai neutralios valstybės neegzistuoja

Pradžia ČIA. Tęsiniai iki IX dalies ČIA. Svarbiausias klausimas svarstant nacionalinės valstybės idėją yra šis: jeigu vykdyti pareigas valstybei individą...

Karas Ukrainoje. Devyni šimtai trisdešimt aštuntoji (rugsėjo 18) diena

Locked N’ Loaded | Veidaknygė Ukrainos pajėgos surengė didelio masto ataką prie agresoriaus karinės infrastruktūros objektus. Sėkmingiausia jų – didelio...

Romas Lazutka. Desovietizuokime motinystę, o vietoje II pakopos finansuokime gandrą

Įdomus tas desovietizacijos priepuolis. Jis nukreiptas į viešųjų erdvių laisvę nuo „balvonų“, užuot susirūpinus realaus gyvenimo išlaisvinimu. Sunkiai...

Lietuvių kalbos institutas neigiamai vertina „laisviečio“ pasiūlymą dėl moteriškų pavardžių

Lietuvių kalbos institutas (LKI) neigiamai vertina „laisviečio“ Artūro Žukausko siūlymą leisti moterims pasirinkti vyro pavardę, kai ji turi...