Linas Karpavičius. Apie Contribee arba Tapino nukarūnavimas

Įdomūs reikalai gaunasi. Galiu išsakyti savo nuomonę nes turiu savo paskyrą šioje platformoje. Kol kas neaktyvią. Bet gaunu iš platformos laiškus su situacijos išaiškinimais.

Vieno iš akcininkų poelgis aplink šią platformą sukėlė dideles audras. Atsirado daug norinčių perimti šią platformą už „papigiai“.

Teisybės dėlei reikia pasakyti, kad platformos tikros rinkos kainos niekas nežino. Todėl visi siūlymai ir bandymai pirkti yra pirkimas katės maiše. Contribee jau du metai neteikia pelno ataskaitų. Akmenukas į talentingų kūrėjų daržą.

Bet dabar ne apie tai. Dabar apie galimus pirkėjus.

G. Černiauskas – advokatas, verslininkas, investuotojas. Jam ant kaktos parašyta, kad su juo geriau neturėti reikalų. Vienokiu ar kitokiu būdu, anksčiau ar vėliau jūsų pinigai atsidurs pas jį. Kapitalistas iš prigimties. Žinai ko tikėtis ir tiek. Žmogus bent jau neapsimeta šventuoju.

V. Trimbel atstovaujanti investuotojus ir jų vardu norinti perimti platformą už 2000 eurų. Motyvuoja tuo, kad pažeista investavimo sutartis ir pagal sutarties sąlygas akcininkai privalo savo turimas akcijas parduot už akcijų nominalią kainą, kuri yra be kelių eurų 2000.

Dar viena asaba, kuri numaus kelnes bet kam, kai tik pasitaikys proga tai padaryti. Ir suprantama įstatymo vardu. Sutikus ją geriau pereiti į kitą gatvės pusę. Nes gali naktį sapnuotis.

Ir suprantama vyšnaitė ant torto, arba kylanti Lietuvos žvaigždė, tautos sąžinė ir moralė, influenceris, nuomonės formuotojas, publicistas ir visuomenininkas, negerovių viešintojas ir kovotojas su jomis Andrius Tapinas.

Nesusivaldė „visuomenininkas“ ir atsirado tokioje „garbingoje“ kompanijoje, nes taip pat panoro gardaus ir pigaus kąsnelio.

Pasirodo jis joks ne visuomenininkas. Jis reideris ir verslininkas, kuris pasitaikius progai, pasinaudodamas savo įtaka visuomenėje ir šantažuojant bandys perimti perspektyvų verslą ir ne tik. Toks pat kaip Černiauskas ir Trimbel.

Ostapas Benderis čia pasakytų – „Otec ruskoj demokratii i takije melkožulničeskyje naklonnosti“ (Rusijos demokratijos tėvas ir toks, smulkaus niekšelio poelgis).

Verslas verslu, bet kūrėjų duomenų bazė, auditorija ir informacija apie piniginius srautus tokiems „visuomenininkams“ labai ne pro šalį.

Visuomenininkas suprantama vartysis ir bandys išlipti sausas iš balos. Kai kam užteks jo pasiaiškinimų, bet ne visiems.

Koks jūs po to visuomenininkas?

1 KOMENTARAS

Parašykite komentarą :

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Reklama

Susiję straipsniai

Pagrindinė JAV darbininkų sąjunga atsisako remti Kamala Harris, jos nariai palaiko Trumpą

JAV 1,3 mln. narių turinti „Teamsters“ sąjunga pirmą kartą per pastaruosius dešimtmečius neremia demokratų kandidatės į prezidentus, nes...

Niekur nevedanti ekonomikos auginimo politika

Almantas Stankūnas Ar žinote kaip valstybė augina BVP? Kas valdantiesiems leidžia girtis rekordiniais BVP augimo tempais? Gal jie beveik...

Nauja pradžia – jubiliejinis 111-asis Senojo teatro sezonas

Neseniai Vilniaus senajame teatre įvyko naujojo teatro sezono atidarymo spaudos konferencija. Naująjį – jau 111-ąjį – sezoną Senasis...

„Kalbėkit rusiškai!“

Vytautas Sinica | Veidaknygė Sprendžiant iš kitų įrašų, tikrai liberalaus žmogaus įspūdžiai. Kaune jau aiškiai jaučiasi, kad kalbėti lietuviškai nebėra...