Valdžios „dovana“: posovietinių šalių azijiečiai ir homo sovieticus iš Baltarusijos

Vytautas Sinica

Vytautas Sinica | Veidaknygė

Per kadenciją nuo 2020 metų užsieniečių Lietuvoje išaugo beveik 4 kartus! Lietuva auga didėjančiu tempu. Tik auga ne lietuviais, o posovietinių šalių azijiečiais ir homo sovieticus iš Baltarusijos.

TS-LKD tą vykdo, koalicijos partneriai pritaria, LSDP garsiai pakritikuoja, kad imigrantų įsileidžiama dar lėtai ir per mažai, Žemaitaitis nekalba apie tai nė žodžio, o prie LVŽS būtent Skvernelio vyriausybė ir atsuko masinės imigracijos kranelį, o Seime vieningai pritarta JTO migracijos paktui.

Niekas, tiesiogine prasme niekas nestabdys Lietuvos kolonizacijos, išskyrus Nacionalinį susivienijimą. Ir tokiu tempu per 6 metus turėsime viso sovietmečio kolonizacijos mastus.

Klausimas jums tik vienas: ar norite lietuviškos Lietuvos, ar vėl sovietinės? Spręsim spalio 13 dieną.


Linas Karpavičius

Linas Karpavičius | Veidaknygė

Refugees, sveiki atvykę, tilpsime visi…

Galima būtų tęsti.

Per metus migrantų, nepriklausančių ES ir Europos laisvosios prekybos asociacijos šalių erdvei, padaugėjo daugiau nei 59 000.

Gerai, kad rinkimai. Tai paskutinį pusmetį pristabdė, bet prieš tai sekusį pusmetį, mūsų valdžia mums „dovanojo“ daugiau nei 60 tūkstančių migrantų. Ir tai ne europiečiai.

Skaldyk ir valdyk.

Jei tokiais tempais ir toliau bus įleidžiami migrantai, mūsų laukia tai ką pateikiu video komentaruose. Nekeliu prie straipsnio nes nenoriu rizikuoti dėl smurto scenų.

Suremkime pečius, kad Lietuva netaptų pereinamu kiemu ir išliktų saugia vieta gyventi mūsų vaikams.

Nuoroda į vaizdus.

  1. Video – eilinė migrantų partija išsilaipina Didžiosios Britanijos pakrantėje.
  2. Video – Ispanijoje prie naktinio klubo gauja imigrantų sumuša apsaugos darbuotoją.
  3. Video – Helsinkyje Suomijos paaugliai gatvių karuose su imigrantais.
  4. Video – migrantų gauja plėšia degalinę Los Andžele.
  5. Video – neramumai Anglijoje dėl nužudytų trijų mergaičių.
Migrantų gauja plėšia degalinę Los Andžele

Politinė reklama, tiesi ir aiški.

1 KOMENTARAS

  1. Suprantamas dalykas, kad valdantiesiems mūsų šalies gyventojų sudėtis visai nerūpi. Svarbu nuolankumas ES-ui. Bet mes juos išsirinkom, o ir dabar viešoje erdvėje pakanka minčių, kad reikia rinkti ir vėl tuos pačius. Tai kas kaltas, kad tokia situacija Lietuvoje? Žiūrėkite, jau net Valiušaitį meta iš Vilniaus bibliotekos. Ar kas nors iš vyriausybės bandys sudrausminti bibliotekos vadovę? Manau, kad už tokį darbą pati vadovė turėtu ieškotis kito darbo. Čia jai ne vieta.

Parašykite komentarą :

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Reklama

Susiję straipsniai

Pagrindinė JAV darbininkų sąjunga atsisako remti Kamala Harris, jos nariai palaiko Trumpą

JAV 1,3 mln. narių turinti „Teamsters“ sąjunga pirmą kartą per pastaruosius dešimtmečius neremia demokratų kandidatės į prezidentus, nes...

Niekur nevedanti ekonomikos auginimo politika

Almantas Stankūnas Ar žinote kaip valstybė augina BVP? Kas valdantiesiems leidžia girtis rekordiniais BVP augimo tempais? Gal jie beveik...

Nauja pradžia – jubiliejinis 111-asis Senojo teatro sezonas

Neseniai Vilniaus senajame teatre įvyko naujojo teatro sezono atidarymo spaudos konferencija. Naująjį – jau 111-ąjį – sezoną Senasis...

„Kalbėkit rusiškai!“

Vytautas Sinica | Veidaknygė Sprendžiant iš kitų įrašų, tikrai liberalaus žmogaus įspūdžiai. Kaune jau aiškiai jaučiasi, kad kalbėti lietuviškai nebėra...