Vytautas Radžvilas. Lietuvos kolonizacija: kaip slepiama trijų lietuviškųjų Merkel diversija

Senųjų vietos gyventojų iškėlimas iš savo šalies ir jų pakeitimas atgabentais kolonistais visais laikais buvo laikomas svarbiausia garantija, kad pavergta tauta niekada nesukils ir neatkurs savos valstybės. Apskritai visų imperijų ir didelių tautų valstybių siekiamybė buvo kiek įmanoma suvienodinti gyventojus juos ištautinant ir primetant jiems pageidaujamą kalbinę ir kultūrinę tapatybę.

Istorijoje žinomi du pagrindiniai politiškai nepatogių ar pavojingų tautų sunaikinimo būdai — perkėlinėjimas į tolimas nuo gimtinės vietas, dirbtinis maišymas ir lėtas asimiliavimas arba brutalus ir kiek įmanoma greitesnis nutautinimas. Pirmasis Lietuvai taikytas SSRS okupacijos, antrasis — ypač XIX a. antros pusės carinės Rusijos valdymo laikais.

Apskritai tautų perkėlinėjimas ir pavaldžių šalių kolonizavimas vyksta dėl dviejų — iš dalies ekonominių, bet pirmiausia politinių priežasčių. Bet šios, išskyrus atviras tautų deportacijas, kokios vyko SSRS, dažniausiai teisinamos ekonominiais motyvais.

Būtent tokio tipo Lietuvos kolonizaciją uoliai vykdo dabartinė Lietuvos valdžia. I. Šimonytės vyriausybė yra patvirtinusi net 40000 kasmetinę ,,darbo imigrantų“ kvotą. Taigi planuojama kiekvienais metais atgabenti visą svetimšalių miestą, savo dydžiu prilygstantį 8–9 Birštono savivaldybių gyventojų skaičiui. O palyginus Lietuvos ir Vokietijos gyventojų skaičius savaime sukirba mintis, kad Lietuvą valdo keistas ir pavojingas „trijų Angelų” triumviratas: V. Čmil, I. Šimonytės ir A. Armonaitės uoliu rūpesčiu ir kryptingomis pastangomis kartojama ir mėgdžiojama liūdnai pagarsėjusi A. Merkel savo šaliai atlikta „Refugees Welcome!“ operacija atvedant į šalį daugiau kaip milijoną neprašytų „svečių“ — prieglobsčio ieškotojais pavadintų perėjūnų ir lengvo gyvenimo ieškotojų minias, kuriose tikrų pabėgėlių buvo menkutė saujelė. Žvelgiant per proporcijų prizmę matyti, kad Lietuvos valdžios patvirtinta „darbo imigrantų“ kvota iš esmės sutampa su A. Merkel užmojais užtvindyti imigrantais ir sunaikinti vokišką Vokietiją.

Tai, kad trys lietuviškosios Merkel dangstosi darbo jėgos trūkumu, neturi klaidinti. Iš tikrųjų tokiu įvardijimu maskuojamos pastangos įteisinti metines imigrantų ir šalį nepastebimai užiminėjančių kolonistų kvotas. Net jeigu Lietuvoje staiga drastiškai išaugtų ir taip didelė bedarbių armija, tie 40 000 bus vis tiek suleidžiami. Bet kokiu pretekstu. Nes politinis tikslas yra atskiesti Lietuvos gyventojus ir sumažinti lietuvių dalį iki „optimalaus“ procento, kuris leistų paversti ir vadinti Lietuvą nebe lietuvių tautos žeme ir Tėvyne, bet multikultūrinės visuomenės užimama teritorija. Vis labiau aiškėja, kad toji teritorija turėtų tapti kažkokiu rusų pasaulio ir islamiškosios umos provincijos, gal net „islamo valstybės“, hibridu.

Tai didžiulis nusikaltimas lietuvių tautai ir valstybei. Jį stengiamasi nuslėpti rinkimų išvakarėse. Todėl paleistas neįtikėtinai įžūlus melas apie tariamai valdomą imigraciją. V. Sinica, remdamasis konkrečiais faktais ir skaičiais, atskleidžia tikrąjį tokio melo mastą ir jo keliamą pavojų Lietuvai.

Straipsnį rasite ČIA.

Politinė reklama.

1 KOMENTARAS

  1. Keisčiausia, kad dvi iš paminėtos šauniosios trijulės yra Lietuvos šaulės. Viskas apgalvota: jos neatsitrauks ir iš jų valstybės taip lengvai nesusigrąžinsi, o iš tūkstančiais atvykstančių rusakalbių tuo labiau. Lietuviška Lietuva tiesiog tirpsta akyse. Vis mažiau vilčių, kad Nacionaliniam Susivienijimui pavyks įtikinti tautą nesusinaikinti. Gerbiamas profesorius vienoje iš savo ankstesnių įžvalgų yra labai aiškiai numatęs kuo viskas baigsis: rusakalbiai kolonizatoriai, savo gausumu ir įžūlumu pradedantys nustelbti vietinius, vieną dieną tiesiai šviesiai pareikš “čia viskas mūsų”.
    Rusijos specialiosios tarnybos puikiai žino, kad pradėjus ginkluotą specialiąją operaciją “Kaunas per tris dienas”, apsukrieji lietuviukai, prieš pasitraukdami į vakarus, ar nusprendę likti ir gauti rusiškus pasus, pradėtų didįjį valstybės išgrobstymą. Trys dienos nevaldomo siautėjimo. Būtų plėšiama viskas iš eilės: parduotuvės, įstaigos, bankai – kas kiek paneša. Siekiant išvengti tokio, kaip taisyklė, sunkiai suvaldomo chaoso ir Lietuvą perimti išlietuvintą, bet vietinių nenusiaubtą, buvo pasirinktas ištęstas laike, paslaugių kolaborantų valdžios planuojamas ir vykdomas “valdomos imigracijos” variantas.

Parašykite komentarą :

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Reklama

Susiję straipsniai

Nauja pradžia – jubiliejinis 111-asis Senojo teatro sezonas

Neseniai Vilniaus senajame teatre įvyko naujojo teatro sezono atidarymo spaudos konferencija. Naująjį – jau 111-ąjį – sezoną Senasis...

„Kalbėkit rusiškai!“

Vytautas Sinica | Veidaknygė Sprendžiant iš kitų įrašų, tikrai liberalaus žmogaus įspūdžiai. Kaune jau aiškiai jaučiasi, kad kalbėti lietuviškai nebėra...

Karas Ukrainoje. Devyni šimtai trisdešimt devintoji (rugsėjo 19) diena

Locked N’ Loaded | Veidaknygė Agresoriaus pajėgos vėl atakavo Ukrainos teritoriją dronais ir raketomis. Ukrainiečiai numušė visus 42 Shahedus ir...

Vytautas Radžvilas. Savarankiška istorijos politika – suverenių valstybių privilegija

Rugsėjo 16 d. Seime vyko konferencija „Valstybinė istorijos politika: reikia nacionalinio susitarimo“. Joje prof. Vytautas Radžvilas perskaitė pranešimą...