Pokyčiams reikalingas spyris

Vytautas Sinica. „Balsuojate už tai, ką branginote gal net nuo Sąjūdžio ir ko seniausiai nebėra“

TS-LKD tapo liberalų partija ir visi, pasižiūrėję į balsavimus, gali tuo nesunkiai įsitikinti. Žmonės išduoda savo ilgamečius įsitikinimus ne keisdami partiją, o toliau balsuodami už TS-LKD. Gaila tą sakyti, bet ir slėpti nėra prasmės. Palaikymas gėjų šeimoms, įteisinti Tomaševskio reikalavimai dėl lenkiškų asmenvardžių, atsisakyta įvesti mokymą valstybine kalba visose mokyklose, sukelta masinė rusakalbių imigracija iš posovietinių šalių, baimė įamžinti antisovietinės rezistencijos herojus ir per 3,5 kadencijos metų visiškai pasyvus neveiklumas gynybos srityje, kur didinami procentai gynybos biudžetui niekaip nevirto realiais darbais (apie visuotinį šaukimą iki šiol tik šnekama, rezervas neapginkluotas, slėptuvių nėra, sienos fortifikacija imituojama, etc.). Deja, su visa pagarba ištikimiems rinkėjams, jūs balsuojate už tai, ką branginote gal net nuo Sąjūdžio ir ko seniausiai nebėra. Ne vėlu susimąstyti, kaip stipriai esate apgaudinėjami kalbomis apie vertybes ir liberaliais balsavimais ir rinktis Nacionalinį susivienijimą, iš tiesų konservatyvų, bet antikremlinį.

Asta Katutė „TS-LKD konstruojamas rusiškas pasaulis Lietuvoje“

Būtent TS-LKD ir neša rusų pasaulį į Lietuvą. Nesugebėjo įvesti valstybinio ugdymo tik valstybine kalba ir paliko toliau gyvuoti rusakalbes mokyklas. Atvėrė duris legaliai migracijai iš posovietinių šalių, kas čia ir atveža naujus rusų kalbos vartotojus. Greta turimų 220 000 svetimšalių (ukrainiečių tame tarpe tik 70 000, likę 60 000 iš Baltarusijos, toliau rikiuojasi visa Vidurinė Azija (tadžik, kazach, uzbek, kirgiz) ir t. t. Kasmet įsileisime dar po 40 000 imigrantų. Ir visiems labai tinka susikalbėti rusiškai, labai tinka, kad čia veikia mokyklos ir darželiai rusų kalba, vadinasi, jie galės laisvai čia leisti savo atsivežtas atžalas. Pratęsiant leidimus gyventi LT nėra reikalavimo demonstruoti vis gilesnes lietuvių kalbos žinias ir t. t. Vilniuje ir Klaipėdoje vargiai beišgirsi kalbant lietuviškai. Ir visa tai TS-LKD konstruojamas rusiškas pasaulis Lietuvoje.

Almantas Stankūnas. „Visi pripažino, kad reikalingas spyris – tik NS iškilimas gali būti tuo galingu spyriu“

TS-LKD jau seniai vykdo globalistinę neoliberalizmo / neomarksizmo politiką.

Homoseksualių asmenų pora jai gali būti šeima, o LGBT GENDER vaikus žalojantis švietimas jiems priimtinas.

Lietuvių k. stumiama į pakraščius.

Jokio noro integruoti tautines mažumas įvedant mokymą tik valstybine kalba.

Rusijos, Baltarusijos ir Vidurinės Azijos musulmoniški imigrantai jai tinka, jų gali būti vis daugiau kol galų gale iš naujo okupuos Lietuvą.

Istorinė atmintis jai tik holokaustas, o Lietuvos didvyriai kaip Kazys Škirpa stumiami užmarštin.

Ekonomikoje – visas strategines įmones atiduoda privačiam kapitalui, o prisidengiant koncesijų sutartimis kaip Nacionalinio stadiono atveju, šeriamas stambusis verslas.

Gynyba tik žodžiais, o darbai menki.

Bet vis dar didelė dalis patriotiškų, tradicinių pažiūrų rinkėjų balsuoja už konservatorius.

Jų pagrindinis argumentas, kad partijoje vis dar matomi Kasčiūnas, Ažubalis, Rakutis bei dar keli LKD sparno politikai.

Jų viltis, kad galų gale LKD sparnas paims viršų ir L. Kasčiūnas bus išrinktas partijos pirmininku.

Tai gali įvykti tik vienu atveju – jeigu Nacionalinis susivienijimas paklius į Seimą ir turės savo frakciją. Kodėl? Nes tik NS iškilimas gali būti tuo galingu spyriu į užpakalį visai partijai, kad reikalingi esminiai pokyčiai.

Dalyvavome tremtinių sąskrydyje Ariogaloje po įvykių su atminimo lenta Kaziui Škirpai ir akivaizdžiai pamatėme, kaip buvo susierzinę konservatorių gerbėjai ir reikalavo Ažubalio ir Rakučio daryti tvarką partijoje, o tie bejėgiškai skėsčiojo rankomis ir rodė pirštu į partijos vadovybę. Visi pripažino, kad reikalingas spyris, kuris tai padėtų padaryti.

Tas spyris yra Nacionalinis susivienijimas.

O Kasčiūnas, Ažubalis ir Rakutis bus išrinkti į Seimą ir jums nebalsuojant už TS-LKD.

————-

Turbūt politinė reklama.

Iš komentarų veidaknygėje

2 KOMENTARAI

  1. Labai taiklus straipsnis. Daugelis mano pažįstamų, dorų ir nekvailų, tebebalsuoja už šimonkinus tiksliai dėl čia paminėtų priežasčių.





  2. Politika ne futbolas, pokyčiams reikalinga valdžia, o ne spardymasis, apie ką rašėme ištisus 4 metus. Atsižvelgiant į tai, kad balsavimas jau vyksta, nėra prasmės daugiau ką nors sakyti.

    Rinkimų lozungas lieka tas pats: Nori būti politiku, lipk ant bačkos ir įtikink! Niekam nelinkiu nesėkmės, bet tam, kad rinkčiau ką nors į Seimą, man reikia truputi daugiau, — pretendentas turi įrodyti, kad yra politikas, įtikinėjimo, t. y. reklamos ir debatų nepakanka.

Parašykite komentarą :

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Reklama

Susiję straipsniai

Pasaulėžiūra psichikos sveikatai gali turėti daugiau įtakos nei cheminis disbalansas – tyrimas

  Naujas tyrimas rodo, kad psichikos sveikatos krizė Jungtinėse Valstijose gali būti labiau susijusi su biblinės pasaulėžiūros stoka, o...

Šarūnas Legatas. Kokias nuostatas atstovauja neparlamentinės partijos, siekiančios patekti į Seimą?

Artėjant Seimo rinkimams Laisvos visuomenės institutas (toliau – LVI) vykdo tyrimą, kuriame aiškinasi kokias vertybes vertina tautos atstovais...

Karas Ukrainoje. Devyni šimtai penkiasdešimt aštuntoji (spalio 8) diena

Locked N’ Loaded | Veidaknygė 2025 m. pradžioje Ukraina gaus Mirage2000, apginkluotus raketomis oras-žemė. Taip teigė Prancūzijos gynybos ministras S....

Edvardas Čiuldė. Toli gražu ne Šindlerio sąrašas

Dabar jau sakoma, kad laiško prezidentui teksto, po kuriuo pasirašė 150 „iškiliausių Lietuvos Kūrėjų“, tikroji autorė buvo Kristina...